Referenties

Het Coolplates systeem wordt inmiddels in meer dan zeven landen gebruikt. Onze klanten zijn zowel groente speciaal winkels als grote landelijk of internationaal werkende supermarktketens. Onderstaand enkele reacties van gebruikers van het Coolplates systeem.

“Ook Marqt houdt steeds meer koel”

Coolplates levert koelplaten aan Marqt

Marqt is de plaats waar het allemaal bij elkaar komt. Andere ideeën over wat we eten. Respect voor natuur, dieren en mensen. Producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald. Eten dat dicht bij zijn oorsprong blijft. Echt eten.

Maar ook eten dat met respect, fris en gekoeld aan de klant wordt gepresenteerd dankzij de koelsystemen van Coolplates.
Meer informatie

“Langer behoud kwaliteit groente”

Myrthe Peper (bedrijfsleidster), Lindenhoff Baambrugge (Nederland)

Wij vinden het erg belangrijk dat de producten die wij leveren van goede kwaliteit zijn dus ook onze AGF producten. Door het gebruik van Coolplates is duidelijk merkbaar geworden dat onze groenten een langer behoud van kwaliteit heeft en de derving is afgenomen.

“Fraai totaal concept, Coolplates en Donker Winkelstyling”

D. Luitwieler, Bio Drome Natuurvoeding Goes (Nederland)

Coolplates heeft in samenwerking met Donker Winkelstyling een meubel met koelplaten in onze winkel geplaatst. Door de gekoelde platen geeft het de AGF-producten een frisse uitstraling maar ook langer behoud van kwaliteit. Wij krijgen veel positieve reacties van onze klanten. Na sluitingstijd leggen wij de Coolplates covers over de producten in plaats van dat we de producten in en uit de koeling halen, dat scheelt ons extra werk.

“Minder derving door Coolplates”

Dhr. en mevr. Luemes, Landwinkel Luemes Ulft (Nederland)

Wij hebben ervoor gekozen om de koelplaten in een wandmeubel te laten plaatsen, ook hebben we gekozen voor een op zich zelf staande houten kuubkist. De derving is door het gebruik van koelplaten afgenomen. Daarnaast worden ook die impulsaankopen gestimuleerd.

“Wij zijn erg enthousiast over het product van Coolplates.”

Huib Meinardi, Meinardi Winschoten (Nederland)

"Wij wilde graag in onze nieuwe vestiging gaan werken met coolplates en ons eigen geteelde groenten en fruit daarop presenteren. Het geeft een mooie presentatie en de groenten en het fruit blijft aanzienlijk langer houdbaar. Nu bijna twee jaar verder zijn wij nog steeds positief over het product van Coolplates."

“Wij houden onze producten vers en fruitig met coolplates”

WM Morrison, Engeland

De belangrijkste redenen voor Morrisons om gebruik te maken van koelplaten zijn: besparing op energie, minder derving van de groenten en fruit producten, het milieuvriendelijke aspect.

“Betere presentatie, minder verlies aan groenten”

Kari Kainulainen, Solotop OY, Finland

"Dankzij de flexibiliteit van Coolplates kunnen de koelplaten ingebouwd worden in het bestaande meubilair. De impulsaankopen zijn toegenomen door het gebruik van koelplaten, door de frisse presentatie en we merken dat er minder derving is."