Spar City Store Glashaven

Coolplates wenst u prettige kerstdagen en een succesvol nieuw jaar!

Producten nóg langer vers bij The Balloon Tree Farm Shop in de UK

Het merendeel van de groenten en fruit wordt door de boerderijwinkel zelf verbouwd. Zij oogsten elke dag verse producten van het land! Door de presentatie van de producten op de koelplaten blijft het nóg langer vers en om het plaatje helemaal compleet te maken hebben zij gekozen voor de ombouw, van de koelplaten, van gerecycled kuubkisten hout. 

Lees meer...

Tankstation vakbeurs 2017

Coolplates stond afgelopen week op de tankstation Vakbeurs in Expo Houten. Een aantal tankstations in Nederland maken al gebruik van ons "coole" systeem, dit doen ze door er verse smoothies op te presenteren. Om de voordelen van de koelplaten nog meer aan het licht te brengen in de tankstation- en convenience branche hebben wij deelgenomen aan deze -jaarlijks terugkomende- vakbeurs.

 

 

’t Vitamientje nu ook ‘aan de kuubskist’!

De term kuubskist heeft bij Coolplates een hele andere betekenis gekregen dan het van origine bedoeld was. De kist wordt niet gevuld, maar is de display voor uw groente, fruit, sappen en andere versproducten. De autentieke uitstraling, met een slim (gesloten) koelsysteem gaf voor ’t Vitamientje de doorslag om te gaan samenwerken. Coolplates fabriceert deze meubels en koelsystemen in de eigen fabriek en zorgt voor een vlotte installatie op locatie. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!

Aveve start verkoop AGF producten

AVEVE is de grootste winkelketen in België voor tuin, dier en bakplezier. Sinds dit jaar zijn ze van start gegaan met de verkoop van AGF producten. Coolplates had de eer om hier een mooi/passend meubel met koelplaten voor te maken.   Het meubel is gemaakt van gerecycled hout,  met aan één kant koelplaten voor groenten en/of fruit dat doormiddel van koeling van onderaf de houdbaarheid verlengt en aan de andere zijde een ongekoelde kant. 

 

 

Gekoelde producten door gekoeld marmer

Sinds september 2016 is Coolplates een samenwerking aangegaan met Schevenels Project Interieurs. Het bijzondere van dit project is dat er wordt gekoeld door middel van marmeren platen die weer worden gekoeld door het Coolplates systeem . Naast het feit dat de combinatie tussen marmer en coolplates uitstekend werkt, ziet het er zeer stijlvol uit. In zowel Brussel als Den Haag is de keuze gevallen op deze stijlvolle manier van koelen. 

Innovatie bij Broeders Gezondheidswinkel

Sinds eind 2012 heeft Coolplates een succesvolle samenwerking met Broeders Gezondheidswinkel. Laatsgenoemde heeft dan ook voor haar gerenoveerde winkel een bewuste keuze gemaakt om te innoveren door middel van nieuwe kuubskisten en Coolplates. De speciaal ontworpen en handgemaakte kuubskisten zijn gemaakt van vuren hout. 

Finse supermarkt voorzien van kuubkisten

 

Inmiddels levert Grener Systems NL B.V. al enige tijd Coolplates aan verscheidene supermarkten in Finland. Sinds kort voorziet Grener Systems B.V. niet alleen Coolplates aan de Finse supermarkten, maar combineren wij dit met het leveren van kuubkisten. Grener Systems NL B.V. heeft bewust gekozen om de kuubkisten, die met de hand worden gemaakt, te vervaardigen met gerecycled hout. Daarnaast heeft de Finse supermarkt gekozen om de kuubkisten te voorzien van bijpassende beprijzing bordjes.

 

Nieuwe locaties voor Coolplates

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met een aantal nieuwe locaties voor Coolplates. Eén daarvan is het NH hotel, Barbizon Palace in Amsterdam, waar we in samenwerking met een interieurbouw bedrijf een fraai eindresulaat hebben neergezet.

VERHUISD !

Na ruim een maand verbouwen is het Coolplates kantoor verhuisd naar een nieuw pand in Zevenaar! Gelegen aan de Einsteinstraat 15a.

Landwinkel Risseeuw - Van 't Westeinde

Coolplates heeft weer een Landwinkel blij gemaakt met koelplaten. Landwinkel Risseeuw van 't Westeinde, Zeeland, heeft in bestaande winkelschappen de koelplaten laten monteren. 

 

Al Halal Supermarket Ltd, United Kingdom

Eind februari 2016 heeft Coolplates 1 winkel van supermarktketen Al Halal Supermarket Ltd voorzien van houten kuubkisten met koelplaten. Om de uitstraling van de winkel rustig en overzichtelijk te houden plaatsten wij ook de op maat gemaakte houtenkuubkisten zonder koelplaat, voor de ongekoelde producten.

Lees meer...

Van Tol Retail en Versunie Beurs, Expo in Houten

Ook dit jaar staat Coolplates weer op de Van Tol Retail en Versunie Beurs 2016 in de Expo in Houten! 

Tankstation Meelakkers, Geldrop

Afgelopen week hebben wij Tankstation Meelakkers in Geldrop blij gemaakt met een aantal houten kuubkisten zonder koelplaten, waar zij bloemen en andere NON-food producten in presenteren. Maar ook een verrijdbaar Coolplates meubel voor gekoelde dranken en/of smoothies.  

Lees meer...

Wij denken graag met u mee..

Bent u opzoek naar een ander koel- / vriesapparaat, anders dan coolplates? Dan denken wij graag met u mee en zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Vandaag hebben wij weer een klant blij gemaakt met een diepvrieskist met glazen schuifdeksel van het merk Elcold met een inhoud van 306 liter, afm. 1093 x 693 x 845 mm.

Horecava 2016

Ook dit jaar mag Coolplates weer deelnemen aan het nationale platform voor professionals in de foodindustrie, de Horecava! De vakbeurs vindt plaats in de Rai Amsterdam, we zijn te vinden in hal 10 bij Juice Solutions in de stand. Juice Solutions presenteerd voornamelijk vers gesneden fruit en smoothies op onze koelplaten. 

De beste wensen voor 2016

Langs deze weg wensen wij  iedereen een heel gelukkig, gezond en succesvol 2016! 

Kookwinkel Oldenhof, Hilversum

Alles over koken, dan moet u bij Kookwinkel Oldenhof zijn! Sinds kort heeft Kookwinkel Oldenhof in Hilversum er een gekoeld AGF eiland bij. Vanaf nu zijn er niet alleen messen, keukengerei en/of kookboeken te koop, maar ook groenten en fruit dat doormiddel van het Coolplates syteem gekoeld wordt.

'Help de klant verder'

Coolplates staat bekent om de directe koeling van onderaf, dat ontwikkeld is om groenten en fruit te conserveren. Inmiddels bedienen we onze opdrachtgevers echter ook met toepassingen die niet uit onze eigen productlijn afkomstig zijn. Want niet ons assortiment, maar uw vraag staat namelijk centraal.

 

 

 

 

Coolplates in 'Fooddock' Woondock Duiven

Woonwinkel, Woondock gevestigd in Duiven heeft enige tijd geleden het restaurant-gedeelte 'Fooddock' verplaatst naar de achterzijde van de winkel. Coolplates mocht ook een "koel plekje" bemachtigen in het vernieuwde restaurant. Onze koelplaat wordt gebruikt voor de presentatie van smoothies. 

Nieuw verrijdbaar Coolplates meubel

Op aanvraag van een Grab & Go formule heeft Coolplates een nieuw verrijdbaar koelmeubel ontwikkeld. Een eenvoudig te bedienen plug & play meubel, wat voor directe koeling van uw producten zorgt. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Smoothies en/of AGF producten, stimuleert op deze manier impulsaankopen. Omdat het meubel verrijdbaar is, is het te plaatsten op elke willekeurige plek in uw winkel, bijvoorbeeld in de buurt van uw kassa. Het meubel en de houten materiaalsoort zijn eventueel af te stemmen, tevens de achterwand bedrukt kan worden met uw eigen logo. 

Installatie project Suriname

Enige tijd geleden zijn onze koelplaten op transport gegaan, per boot, naar Suriname. Alles is in goede orde aangekomen. De supermarkt, genaamd: Choi's, heeft twee supermarkten in Paramaribo Noord en Zuid. Zij bieden dagelijk verse producten waaronder groenten en fruit, én voor een nog langer behoud van groenten en fruit zijn onze Coolplates medewerkers druk bezig met de installatie van koelplaten in Suriname.

AGF vakbeurs 2015, Houten

AGF Detail is de nationale vakbeurs voor versspecialisten, deze beurs vindt plaats 29 & 30 september 2015 in Expo Houten. Coolplates is aanwezig in samenwerking met Donker Winkelstyling. 

Gastvrij Rotterdam

De afgelopen dagen waren onze koelplaten te vinden op de beurs van 'Gastvrij Rotterdam' in de Ahoy. Juice Solutions -de eerste Juice & Smoothie concept companie in Nederland-  gebruikte onze koelplaten om vers gesneden fruit te koelen en om de vers gemaakte juices en smoothies gekoeld te presenteren.

Lees meer...

Coolplates cover box

Voor een optimale- én energiebesparende werking van onze koelplaten, buiten openingstijden, gebruikt u onze Coolplates covers. Vanaf nu kunt u deze covers eenvoudig opbergen in onze coolplates cover box, die geheel in dezelfde stijl is gebouwd als de houtenkuubkisten. 

Lees meer...

NIEUW! RVS tussenschotten

Toegevoegd aan onze Coolplates accessoires zijn 'RVS tussenschotten'. De coolcrates en ook de cooltrays zijn nu doormiddel van RVS tussenschotten te verdelen in meerdere vakken, zodat je er verschillende producten in kunt presenteren.

Lees meer...

Coolplates gaat de wereld over

Met trots mogen we melden dat Coolplates wéér een nieuw continent gaat betreden. We gaan een aantal winkels in Suriname namelijk voorzien van onze systemen. Onze installateurs gaan als vanzelfsprekend mee om ook daar de hoge kwaliteit te leveren die onze klanten gewend zijn. Wij houden u op de hoogte!

Coolplates geïnstalleerd in Rosmalen en Grootschermer

Onlangs hebben wij in Grootschermer en in Rosmalen koelplaten geïnstalleerd.  In samenwerking met Donker Winkelstyling hebben wij de meubels voorzien van koelplaten.  

Lees meer...

Installatie Coolplates

Onze technische mannen zijn druk bezig om de koelplaten te installeren in de houten kuubkisten voor een nieuwe aanvraag.

 

 

Nieuwe uitvoering koelplaten geplaatst bij Delhaize

De nieuwe uitvoering van een 3-laags geschakelde koelplaat is geïnstalleerd bij Delhaize in België.

Landwinkel Luemes in Ulft

Sinds enige tijd heeft Coolplates een houten kuubkist met koelplaat geplaatst en een wandmeubel met koelplaten bij Landwinkel Luemes in Ulft. Lees de referentie!

 

 

Tuincentrum Groenrijk maakt ook gebruik van koelplaten

Dichtbij het hoofdkantoor van Coolplates in Zevenaar, bij het tuincentrum Groenrijk, heeft Coolplates in samenwerking met Donker Winkelstyling een mooi verrijdbaar meubel met koelplaten geplaatst. Groenrijk presenteert er de lokale AGF producten op.

Nieuwe uitvoering koelplaten

Coolplates heeft een nieuwe opstelling van koelplaten ontworpen, 3-laags geschakelde koelplaten met frame. De ombouw is aan te passen aan uw eigen winkelinterieur.

Star Market Rotterdam

Koelplaten nu ook in bedrijf gesteld bij Star Market.

  

Meubels Coolplates zijn verrijdbaar

Het is nu ook mogelijk om een verrijdbaar meubel te leveren. Makkelijk in gebruik en eenvoudig te verplaatsen.

Coolplates nu ook in Tsjechië

In Tsjechië zijn de koelplaten sinds kort ook te vinden.

Rieten mandjes op de koelplaat

U heeft liever rieten mandjes in uw winkel, dat kan. Ook diverse rieten manden met geschikte bodem kunnen wij leveren. 

Coolflow is biologisch afbreekbaar

De koelvloeistof die gebruikt wordt in de koelplaten van Coolplates, is volledig biologisch afbreekbaar. Er wordt geadviseerd de vloeistof tijdens de jaarlijkse inspectie-beurt te vervangen.

 

Bilder & De Clercq Amsterdam

Koelplaten ook bij Bilder & De Clercq in Amsterdam. Op de Ceintuurbaan en op De Clercqstraat hebben wij een meubel met koelplaten geïnstalleerd.