Het Coolplates systeem

Modulair systeem

Het koelsysteem van Coolplates is een modulair systeem dat versproducten als groente, fruit én bijvoorbeeld verse vis in een meubel met scherfijs van onderaf koelt. Hiermee houden producten langer hun optimale conditie en blijven ongehinderd bereikbaar. De effectiviteit van het systeem wordt dagelijks aangetoond door de meer dan 4000 koelplaten die sinds de introductie in 2013 zijn geplaatst.

Eenvoudige montage

Het systeem is eenvoudig en snel te installeren in vrijwel iedere winkel-omgeving. Het enige dat u nodig heeft is een 220/240 Volt aansluiting.

Coolcrates & cooltrays

De roestvrijstalen kratjes (crates) en de roestvrijstalen roosters (trays) zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op de koelplaten. Onze kratjes en roosters zijn leverbaar in standaardmaten en kunnen gecombineerd worden.

Coolplates cooler

De koeler vormt het hart van het systeem en koelt de platen op de gewenste temperatuur. Op één koeler kan tot 6 m² aan koelplaten worden aangesloten.

Coolflow

De koelvloeistof in het Coolplates systeem is een biologisch afbreekbaar additief dat volgens HACCP-richtlijnen is samengesteld. De temperatuur van de koelvloeistof kan tot -4 graden Celsius ingesteld worden.

Opbouw van het systeem

Het Coolplates systeem kan zowel in een bestaande winkelinrichting, als ook in een op zichzelf staande koelvers-presentatie worden toegepast. Afhankelijk van de situatie ter plaatse en de omvang van de presentatie-unit, vergt de opbouw van het systeem één tot enkele uren. De modulaire opbouw van het systeem maakt het mogelijk de positie van de koelplaten geheel op uw eigen schappresentatie af te stemmen.

×

Opbouw systeem

In deze timelaps krijgt u een impressie van de opbouw van het Coolplates systeem

bekijk de timelaps
Responsive image
Onderhoud van het Coolplates systeem

Het Coolplates systeem vergt weinig onderhoud. Wij adviseren het systeem één keer per jaar te laten controleren door onze servicemonteurs. Tijdens die inspectiebeurt worden alle onderdelen op de juiste werking gecontroleerd en wordt de Coolflow vervangen.

Responsive image
Coolplates powered by Grener Systems

Grener Systems is de innovatieve aanbieder van machines en apparaten op het gebied van warmte-, koel- en vriestechniek, met vestigingen in Nederland en Hongarije. Het Coolplates systeem is in eigen beheer ontwikkeld en de koelplaten worden in eigen beheer geproduceerd. De verkoop, installatie en het onderhoud van de koelplaten wordt vanuit Nederland gecoördineerd.