Coolplates

Dankzij koeling van onderaf worden uw verse producten optimaal bewaard en aantrekkelijk gepresenteerd. Betere kwaliteit, minder derving en arbeid.
Met Coolplates pakt u dus mooi de volle winst!

<
>
Generic placeholder image

Al ruim 400 winkels in binnen- en buitenland voorzien van Coolplates

lees meer

Generic placeholder image

Energiezuinig en onderhoudsvriendelijk

lees meer

Generic placeholder image

Voor MKB én Grootwinkelbedrijf

lees meer

'Better presentation and less waste of vegatables'

Kari Kainulainen,
Solotop OY Finland
(Distributor Coolplates)

bekijk meer referenties

Het laatste nieuws

Aveve start verkoop AGF producten

AVEVE is de grootste winkelketen in België voor tuin, dier en bakplezier. Sinds dit jaar zijn ze van start gegaan met de verkoop van AGF producten. Coolplates had de eer om hier een mooi/passend meubel met koelplaten voor te maken.   Het meubel is gemaakt van gerecycled hout,  met aan één kant koelplaten voor groenten en/of fruit dat doormiddel van koeling van onderaf de houdbaarheid verlengt en aan de andere zijde een ongekoelde kant. 

 

 

Gekoelde producten door gekoeld marmer

Sinds september 2016 is Coolplates een samenwerking aangegaan met Schevenels Project Interieurs. Het bijzondere van dit project is dat er wordt gekoeld door middel van marmeren platen die weer worden gekoeld door het Coolplates systeem . Naast het feit dat de combinatie tussen marmer en coolplates uitstekend werkt, ziet het er zeer stijlvol uit. In zowel Brussel als Den Haag is de keuze gevallen op deze stijlvolle manier van koelen.